POLÍTICA DE PRIVACITAT

Introducció

A Oficina Local d'Habitatge, sensibilitzats amb les necessitats dels usuaris d’Internet i conscients de la importància de la rigorosa privacitat de la informació personal que ens confien, incloem aquesta declaració de privacitat amb l’objecte del fet que siguis conscient de la política en el tractament de les dades personals que s’obtenen dels visitants i usuaris.

Com usuari, acceptes aquestes condicions pel sol fet de llegir, visualitzar o navegar en la web. Si no ho acceptes, has d’abandonar la web, sense fer ús d’ella ni del seu contingut, i sense accedir a les pàgines enllaçades.

De conformitat amb els articles 13 i 14 del Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i a la normativa estatal que correspongui, L’Oficina Local d’Habitatge de l’Ajuntament de Cardona, responsable del tractament facilita les principals informacions relatives als tractaments de dades que desenvolupa i als drets que assisteixen a les persones interessades.

Responsable del tractament de dades

El titular del lloc i responsable del tractament de dades és l’ Ajuntament de Cardona, amb CIF P-0804600-E. Per contactar podeu utilitzar la direcció de correu electrònic: habitatge@cardona.cat o correu postal: Plaça de la Fira, 1, codi postal 08261 de Cardona, Barcelona.

Finalitat del tractament de dades

En la nostra web, existeixen apartats específics on pots anotar les teves dades per rebre informació sobre actualitzacions de la nostra web i d’alguns programes que es distribueixen. Nosaltres t’assegurem que la informació que ens facilitis serà gestionada de manera confidencial. Les dades s'emmagatzemaran mentre existeixi previsió del seu ús per a la fi per al qual van ser recollides.. No es fan preses de decisions automatitzades amb les teves dades. La web pot utilitzar cookies, consulta la nostra política de cookies.

Legitimació del tractament de dades

L'ús de les teves dades s’efectua perquè ens dónes el teu consentiment per utilitzar les que ens proporciones en els formularis per un ús específic que s'indica en cadascun d'ells. Totes les teves dades només són necessàries per a usos concrets pels quals se't sol·liciten, si no ho fas, aquests serveis no són possibles.

Transferències i cessions de dades

Existeix un compromís ferm per part nostre que les dades que proporcionis a l’Oficina Local d'Habitatge de l’Ajuntament de Cardona no seran venudes ni cedides a terceres persones sense el teu previ consentiment, per a cap concepte o circumstància, excepte consentiment exprés o obligació legal.

La nostra web conté enllaços cap a altres webs de tercers. L’Oficina Local d'Habitatge no es fa responsable per les polítiques i pràctiques de privacitat d'aquestes altres webs.

Drets dels interessats

Tens dret a accedir a la informació que sobre la teva persona estigui emmagatzemada en les nostres bases de dades, rectificar-la en cas d’errada, suprimir-la, limitar-la oposar-te al seu tractament i retirar-ne el consentiment si aquest és el teu desig. Per fer-ho només has d’escriure un e-mail a l’adreça de correu electrònic: habitatge@cardona.cat don et contestarem qualsevol consulta, comentari, aclariment que ens facis al respecte. Per a més informació sobre temes relacionats, la web de referència de la Xarxa espanyola és l’Agencia de Protección de Datos, on tens dret a reclamar.